13:35 19.10.2015

У Миколаєві в житловому будинку стався вибух, імовірно, гранати, постраждала одна людина

1 хв читати
У Миколаєві в житловому будинку стався вибух, імовірно, гранати, постраждала одна людина

В Миколаєві у квартирі на п'ятому поверсі багатоповерхового будинку на вул. Колодязній, 5б вранці понеділка прогримів вибух, у результаті якого постраждав чоловік, з тілесними ушкодженнями його доправили до лікарні, повідомляє група зв'язків з громадськістю міського управління міліції.

"Вранці о 10.14 на спецлінію "102" надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в будинку на вул. Колодязній, 5б, пролунав вибух. Огляд місця події встановив, що вибух стався у квартирі, розташованій на п'ятому поверсі вказаного будинку. Нині на місці події працюють правоохоронці, опитують свідків, встановлюють усі обставини події, проводять основні слідчі дії", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Управління МВС у Миколаївській області.

Водночас служба "ТСН" каналу 1+1 з посиланням на міськуправління міліції повідомляє, що, за попередньою інформацією, вибухнула граната, а в квартирі постраждалого під час обшуку також знайшли боєприпаси, автомат Калашникова й нашивки батальйону "Айдар". Сам постраждалий є військовим; у результаті вибуху йому відірвало руку.

За даними ТСН, вибух стався на 5-му поверсі 9-поверхового будинку.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА