17:29 10.10.2015

У Запоріжжі розпочався набір до патрульної служби поліції

2 хв читати
У Запоріжжі розпочався набір до патрульної служби поліції

У Запоріжжі стартував прийом заяв до патрульної служби поліції, правопорядок на вулицях міста охоронятимуть 800 поліцейських.

Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", представити новий проект МВС в суботу в Запоріжжі прибула заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе, а також копи з сусіднього Харкова, які ділилися з жителями Запоріжжя своїми враженнями від роботи в новоствореному формуванні правоохоронних органів України.

Як зазначила Е.Згуладзе, до нової патрульної поліції Запоріжжя оберуть 800 поліцейських, 80 екіпажів цілодобово патрулюватимуть вулиці міста.

Е.Згуладзе заявила, що новий український коп не братиме хабарів принципово, буде психологічно стійким до будь-якого тиску зі сторони, стане щитом проти корупції, а також завоює довіру населення. Вона зазначила, що за статистикою МВС, в містах, де вже працюють нові копи, довіра до них з боку населення становить 80%.

"У вашому місті їх (поліцейських - ІФ) буде 800. Це армія змін. З ними не можна жартувати, і вони не розбиваються на частини. Не можна шантажувати його, тому що за ним стоятиме 799, розумієте. І я сподіваюся, що ви теж будете за ним стояти", - зазначила Е.Згуладзе.

Також заступник глави МВС наголосила, що мотивацією для чесної роботи поліцейських стане їх моральна стійкість, любов до батьківщини, гідна зарплата – це 8 тис. грн. Крім того, вона анонсувала підвищення зарплат на 30% іншим підрозділам української міліції.

Набір до нової української патрульної поліції триватиме до 2 листопада 2015 року. У перший день набору біля пунктів прийому заяв утворилися черги з сотень людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заступник глави МЗС України поінформував гендиректора ОЗХЗ про системні порушення РФ Конвенції про заборону хімічної зброї

Карандєєв виступає за створення заповідника на території урочища Китаїв у Голосіївському районі Києва

Бійці 79 ОДШБр під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки знищили 8 російських мотоциклів й 1 БМП

Понад 3 тис. осіб уже отримали консультацію в Центрах рекрутингу української армії, понад 1 тис. - у процесі оформлення - Міноборони

Обвинувачення обох сторін про застосування хімічної зброї в Україні недостатньо обґрунтовані - ОЗХЗ

Унаслідок авіаудару в Комишувасі поранена людина, пошкоджені будівлі, виникла пожежа - Запорізька ОВА

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА