10:13 06.10.2015

Дві людини загинули, ще 19 дістали травм унаслідок зіткнення маршрутки і фури в Миколаєві

1 хв читати
Дві людини загинули, ще 19 дістали травм унаслідок зіткнення маршрутки і фури в Миколаєві

У Миколаєві в понеділок сталася ДТП за участі маршрутного автобуса і вантажівки, унаслідок чого загинули дві людини, ще 19 дістали травм різного ступеня тяжкості, повідомляє у вівторок прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

"Зіткнення автобуса і вантажівки сталося 5 жовтня о 20:55. у Миколаєві на пр. Жовтневому. За попередніми даними, водій вантажного автомобіля Mercedes-Benz 809, рухаючись від вул. Космонавтів у напрямку вул. 295-ї Стрілецької Дивізії, припустився зіткнення з маршрутним автобусом "Рута 25", що рухався попереду в попутному напрямку", - йдеться в повідомленні.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм загинули дві пасажирки маршрутного транспортного засобу. Крім того, 19 пасажирів автобуса дістали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості.

Як інформують у Державтоінспекції, після скоєння дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля Mercedes-Benz 809, збільшивши швидкість, намагався втекти з місця події.

"Проїхавши кілька сотень метрів, повернув на вул. Братську і залишив транспортний засіб біля будинку 83. Через деякий час правоохоронці встановили особу та затримали водія вантажного автомобіля. Ним виявився 38-річний місцевий житель", - йдеться в повідомленні.

Зараз за фактом дорожньо-транспортної пригоди тривають слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА