11:28 04.09.2015

Державіаслужба просить Кабмін розкрити акти службового розслідування стосовно її голови

1 хв читати
Державіаслужба просить Кабмін розкрити акти службового розслідування стосовно її голови

Державна авіаційна служба України вважає заяви деяких народних депутатів про "відверте лобіювання" головою служби Денисом Антонюком інтересів одного з монополістів авіаринку країни безпідставними, необґрунтованими і неправомірними.

"Державіаслужба вважає, що це депутатське звернення є провокацією і направлено на втручання в діяльність органу державної влади за допомогою депутатського мандата, що є неприпустимим у правовій державі і має бути предметом розгляду правоохоронними органами", - йдеться в прес-релізі на веб-сайті служби.

За її даними, зокрема, в останній рік було проведено значну кількість перевірок роботи Державіаслужби. Деякі з них тривають. Проте викладені в депутатському зверненні звинувачення так і не знайшли підтвердження. Крім того, на 16 квітня 2016 року заплановано аудит Державіаслужби Міжнародною організацією цивільної авіації, зазначає Державіаслужба.

"Вважаємо, що дії народних депутатів України, які підписали це звернення, спрямовані на зрив процесу підготовки зазначеного аудиту. Враховуючи вищевикладене та з метою спростування всіх необґрунтованих звинувачень, Державіаслужба звернулася до Кабінету Міністрів з проханням зняти гриф "Для службового користування" з актів, складених за результатами службового розслідування стосовно Д. Антонюка", - повідомляє Державіаслужба.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів 2 липня відсторонив Д. Антонюка від посади на період службового розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА