15:53 14.07.2015

Правоохоронці провели понад 40 обшуків у сторін конфлікту в Мукачевому, у людей Ланя знайшли арсенал зброї, зокрема гранати

1 хв читати
Правоохоронці провели понад 40 обшуків у сторін конфлікту в Мукачевому, у людей Ланя знайшли арсенал зброї, зокрема гранати

Понад 40 обшуків у сторін конфлікту в Мукачевому (Закарпатська обл.) провели правоохоронці за минулі три дні, повідомила спікер Служби безпеки України Олена Гітлянська.

"Протягом трьох днів проведено понад 40 обшуків, 27 - учора",- сказала вона під час брифінгу в Києві у вівторок.

О.Гітлянська наголосила, що обшуки здійснюють в усіх сторін конфлікту.

Водночас на сайті СБ України пізніше з'явилося повідомлення, в якому серед іншого йдеться: "Зокрема, під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях осіб, з якими виник конфлікт у "Правого сектора", виявлено та вилучено вогнепальну нарізну та гладкоствольну зброю, ручні гранати, бойові набої, пристрій нічного бачення, холодну та травматичну зброю тощо".

О.Гітлянська ще раз наголосила, що СБУ гарантує об'єктивне розслідування.

Спікер спецслужби знову зазначила, що українські правоохоронці не допустять відновлення кровопролиття та закликають членів "Правого сектора", які переховуються, скласти зброю та здатися.

О.Гітлянська нагадала, що глава СБУ Василь Грицак раніше заявляв, що СБУ гарантує справедливий розгляд, якщо всі бійці "ПС", які переховуються, здадуть зброю і почнуть співпрацювати з владою. Вона наголосила, що ця позиція спецслужби не змінилася.

Коментуючи хід спецоперації в Закарпатській області, спікер СБУ сказала: "Спецоперацію не завершено, і вчорашнє затримання двох осіб є її результатом", - наголосила вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА