18:39 08.07.2015

До 18:00 бойовики обстріляли позиції сил АТО понад 20 разів - прес-центр АТО

1 хв читати

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції на сході України 8 липня залишається стабільною, повідомляється на офіційному сайті прес-центру АТО в середу.

"Станом на 18.00 проросійські бандформування понад 20 разів застосовували під час обстрілу позицій українських військ стрілецьку зброю, міномети і гранатомети. На Донецькому напрямку - поблизу населених пунктів Опитне, Мар’їинка, Авдіївка і Піски. На Луганському - Кримське, Станиця Луганська, Трьохізбенка", - зазначається в повідомленні на офіційному сайті прес-центру АТО в соцмережі Facebook.

За даними прес-центру АТО, обстріл розпочався близько 7:00, коли незаконні озброєні формування зробили обстріл з артилерії калібру 152 мм по позиціях сил АТО поблизу с.Бахчевик Волноваського району Донецької області. Близько 14:00, а потім з 16:00 впродовж години бойовики здійснювали потужний артилерійський обстріл українських позицій поблизу селища Піски Ясиноватського району Донецької області.

"Зазначимо, що позиції сил АТО розміщені поза межами цих населених пунктів, щоб захистити життя мирних жителів від злочинних дій проросійських бандформувань. Керівництву сил АТО відомо про усі переміщення і місця розміщення особового складу і техніки супротивника. Ситуація в зоні АТО повністю контролюється українськими військовими", - зазначається в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

Троє мирних жителів постраждали внаслідок ворожого ракетного удару по Чугуєву - поліція

Ми всі маємо зірвати російський наступальний задум - Зеленський

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА