16:40 15.02.2015

Режим тиші перші 12 годин загалом дотримувався, за винятком напрямків Дебальцевого, Райгорода і Луганська - голова ОБСЄ СММ

1 хв читати
Режим тиші перші 12 годин загалом дотримувався, за винятком напрямків Дебальцевого, Райгорода і Луганська - голова ОБСЄ СММ

Режим тиші на сході України до полудня неділі загалом дотримувався, за винятком трьох напрямків, повідомив керівник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ертугуль Апакан.

"Режим тиші перші 12 годин дотримувався, за деякими винятками - особливо в Дебальцевому, Райгороді та Луганську", - сказав Е.Апакан.

За його словами, СММ знає і про численні непідтверджені факти порушення режиму припинення вогню, оголошеного опівночі, однак наводить дані тільки тих 20 патрулів, які було направлено на лінії зіткнення одразу після оголошення режиму перемир'я.

Що стосується Маріуполя Донецької області, то СММ на цьому напрямку не бачила і не чула про порушення припинення вогню. На донецькому напрямку ситуація також була спокійною, зазначив Е.Апакан.

Глава СММ також підтвердив, що представники самопроголошеної "Донецької народної республіки" заборонили спостерігачів Місії в'їзд до Дебальцевого Донецької області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві 3 червня будуть стабілізаційні відключення світла

Зеленський привітав Галлу Томасдоттір із перемогою на виборах президента Ісландії: Сподіваюся на спільну роботу зі зміцнення партнерства та забезпечення миру

У Київській області ліквідовують наслідки негоди

"Укренерго" в понеділок, 3 червня, запровадить ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський відвідає Філіппіни

Кількість бойових зіткнень на фронті з опівночі до 17.00 зросла до 48, із них 16 на покровському напрямку

Фонд Клуні "За справедливість" домагається переслідування російських пропагандистів у Європі - Єрмак

На півдні України від початку доби знищено 38 окупантів і 14 одиниць їхньої техніки

Окупанти обстріляли інфраструктуру в Шосткинському районі, жертв немає - обладміністрація

Норвегія знову посилила схему захисту переміщених осіб з України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА