17:27 03.02.2015

Із 4 лютого учні молодших класів у Києві харчуватимуться безкоштовно - КМДА

1 хв читати
Із 4 лютого учні молодших класів у Києві харчуватимуться безкоштовно - КМДА

Учні 1-4 класів столичних навчальних закладів комунальної власності, а також учні 1-11 класів пільгових категорій із 4 лютого харчуватимуться безкоштовно.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА), відповідне розпорядження у вівторок підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Згідно з документом, безкоштовним харчуванням буде забезпечено всіх учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів, а також учнів 1-11 класів із числа дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та з малозабезпечених сімей, які отримують допомогу відповідно до закону України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям".

Безкоштовним харчуванням також буде забезпечено дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних та інклюзивних класах загальноосвітніх навчальних закладів.

За словами заступника голови КМДА Ганни Старостенко, на забезпечення харчування, яке раніше фінансувалося за рахунок коштів державного бюджету, а нині - з міського, київська влада знайшла 110 млн грн.

"Таким чином, починаючи з 4 лютого, всі учні молодшої школи будуть забезпечені безкоштовними гарячими сніданками", - запевнила вона.

Г.Старостенко також зазначила, що всі керівники районних управлінь освіти вже отримали доручення терміново розробити двотижневе меню.

За даними КМДА, в січні в загальноосвітніх навчальних закладах було організовано безкоштовне харчування для 2,5 тис. дітей пільгових категорій. За кошти батьків у шкільних їдальнях харчувалося понад 57 тис. учнів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

За добу на Харківщині внаслідок обстрілів загинули 12 мирних жителів - Синєгубов

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, вісім поранених

Ворог атакував Полтавську та Дніпропетровську область БПЛА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА