17:41 27.01.2015

Ярема незадоволений роботою низки облпрокуратур, загрожує кадровими рішеннями

1 хв читати
Ярема незадоволений роботою низки облпрокуратур, загрожує кадровими рішеннями

Генеральний прокурор України Віталій Ярема висловив незадоволення результатами роботи деяких обласних прокуратур у розслідуванні справ, пов'язаних з мирними протестами, і в боротьбі з корупцією.

"Генеральний прокурор України висловив категоричне незадоволення результатами роботи цілої низки обласних прокуратур з питань розслідування кримінальних проваджень, пов'язаних з мирними акціями протесту та протидії корупції. Особливі зауваження щодо низької результативності роботи генпрокурор висловив керівникам прокуратур Закарпатської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Чернівецької областей", - повідомляє прес-служба Генпрокуратури про підсумки селекторної наради В. Яреми з керівниками прокуратур обласного рівня.

Він наголосив: "Ситуація в регіонах має кардинально змінитися найближчим часом. У разі, якщо динамічних зрушень не відбудеться, я ухвалюватиму кардинальні дисциплінарні рішення, зокрема кадрові".

За результатами наради генпрокурор дав низку оручень, зокрема щодо повернення до деяких завершених кримінальних проваджень, пов'язаних із мирними акціями протесту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА