14:27 23.01.2015

Ахметова допитано як свідка у справі про фінансування тероризму та незаконних збройних формувань

2 хв читати
Ахметова допитано як свідка у справі про фінансування тероризму та незаконних збройних формувань

Українського бізнесмена Ріната Ахметова допитали як свідка у справі про фінансування тероризму та незаконних збройних формувань, повідомляє у п'ятницю інтернет-видання LB.ua.

"Так, учора я перший раз був на допиті (у Генеральній прокуратурі - ІФ). Ми розмовляли зі слідчим досить довго, я відповів на всі запитання. Думаю, до мене запитань більше немає", - розповів Р.Ахметов виданню, наголосивши, що не може розголошувати суть бесіди та її деталі.

Він зазначив, що спілкувався зі слідчими кілька годин.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах, Р.Ахметова допитав слідчий Генпрокуратури у рамках розслідування кримінального провадження щодо сепаратизму та фінансування тероризму.

Водночас у прес-службі ГПУ агентству повідомили, що не можуть ані підтвердити, ані спростувати цієї інформації.

Як повідомлялося, Генпрокуратура розслідує справу про причетність до фінансування тероризму та незаконних збройних формувань народного депутата від "Опозиційного блоку" Наталії Королевської та екс-нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова.

"6 січня генеральний прокурор України, Віталій Ярема зобов'язав першого заступника зареєструвати повідомлення в ЄРДР і провести досудове розслідування щодо можливої причетності О.Єфремова, Н.Королевської та інших до сепаратистської діяльності і фінансування незаконних збройних формувань", - повідомляв старший помічник генерального прокурора з особливих доручень Валерій Карпунцов.

Раніше уповноважений президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, народний депутат Ірина Геращенко направила запит до Генпрокуратури з проханням перевірити причетність Н.Королевської та О.Єфремова до фінансування бойовиків на сході України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА