14:35 09.01.2015

Гуманітарний рейс Ахметова доправить до Донецька 260 тонн продуктів

2 хв читати
Гуманітарний рейс Ахметова доправить до Донецька 260 тонн продуктів

Перший у цьому році гуманітарний рейс Ріната Ахметова виїхав у п'ятницю з Дніпропетровська до Донецька.

"Перша колона машин доправить сьогодні для мирних жителів регіону 260 тонн продуктів - цукор, макарони, крупи вівсяні пластівці. Загалом ж протягом січня Штаб планує відправити на Донбас 8000 тонн продуктів для формування 500 тис. гуманітарних наборів", - повідомила прес-служба гуманітарного штабу Р. Ахметова.

Напередодні відправки рейсу гуманітарний штаб Р. Ахметова направив листа з повідомленням про склад рейсу, кількість і номери машин у МВС, ДАІ, Генеральний штаб, СБУ, Міністерство оборони, ДСНС, Штаб АТО, в Дніпропетровську обладміністрацію. "Машини йдуть із необхідним пакетом документів та протоколом прозорості", - запевнили в штабі.

Як наголошується в прес-релізі, перед відправкою вміст фур і супровідна документація були перевірені представником батальйону "Дніпро-1" в присутності ЗМІ. "Ми все перевірили. Вміст машин відповідає всім документам. Це дійсно продукти першої необхідності - цукор, крупа, макарони - для мирних жителів. Вантаж при нас опломбовано і далі він слідуватиме без оглядів", - наводить прес-служба висловлювання командира батальйону "Дніпро-1" В'ячеслава Печененка.

Після прибуттю на стадіон "Донбас Арена" на кожну одиницю гуманітарної допомоги будуть наклеєні стікери "Благодійна допомога. Не для продажу", потім продукти розфасовуються в 14-кілограмові пакети. У складі кожного - цукор, борошно, соняшникова олія, крупи, макаронні вироби, консерви м'ясні і рибні, згущене молоко, печиво, кукурудза.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА