16:56 09.12.2014

"Укрзалізниця" запропонувала на новорічні та Різдвяні свята 135 рейсів додаткових потягів

2 хв читати
"Укрзалізниця" запропонувала на новорічні та Різдвяні свята 135 рейсів додаткових потягів

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") для забезпечення потреб населення в перевезеннях на новорічні та Різдвяні свята станом на 9 грудня призначила 12 додаткових потягів на 135 рейсів.

Як повідомив начальник головного пасажирського управління "Укрзалізниці" Ігор Бреус на прес-конференції в Києві у вівторок, також шість цілорічних потягів здійснять додаткові рейси.

Загалом під час пікових перевезень із 25 по 31 грудня щодоби курсуватимуть у середньому 169 потягів далекого сполучення.

За словами І.Бреуса, наразі на 25-31 грудня у продажу є понад 404,5 тис. вільних місць. Найбільше пропозицій для подорожей залізницею у західному та одеському напрямках - до місць масового відпочинку.

Згідно з прес-релізом, розданим під час прес-конференції, в західному напрямку "Укрзалізниця" забезпечила 135 тис. місць, з яких ще вільні понад 46,7 тис. місць. У середньому на Західну Україну щодоби вирушатимуть 30 потягів.

В одеському напрямку пропонується більше ніж 69 тис. місць, із них нині вільні 44,2 тис. місць. У цьому напрямку курсуватимуть у середньому 16 потягів щодоби.

Протягом новорічних та Різдвяних свят додаткові потяги курсуватимуть із Києва до Ужгорода, Івано-Франківська та Миколаєва, з Одеси до Кривого Рогу, Ужгорода та Чернівців, із Харкова до Ужгорода та з Дніпропетровська до Львова.

Зокрема, в західному напрямку з Києва курсуватиме шість додаткових потягів (79 рейсів), з інших міст - п'ять потягів (40 рейсів). В одеському напрямку з міст України курсуватимуть два потяги: №210/209 Миколаїв-Київ і №564/563 Кривий Ріг - Одеса (16 рейсів).

Уже відкрито попередній продаж квитків на 11 додаткових потягів. У разі попиту та за наявності рухомого складу "Укрзалізниця" збільшить кількість вагонів у графікових потягах.

Окрім цього, за словами І.Бреуса, для запобігання випадкам перепродажу залізничних квитків сторонніми особами керівництво залізниць спільно з лінійними управліннями МВС на транспорті вжило відповідних заходів. Зокрема, в касових залах встановлено камери відеоспостереження. В усіх квиткових касах позакласних вокзалів і вокзалів першого класу використовують технічні засоби, що дають змогу виявляти та запобігати випадкам "співпраці" квиткових касирів із перекупниками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА