11:42 27.10.2014

Підрахунок голосів на виборах до ВР на всіх виборчих дільницях завершено, з обробкою протоколів зволікає низка окружкомів - голова ЦВК

2 хв читати
Підрахунок голосів на виборах до ВР на всіх виборчих дільницях завершено, з обробкою протоколів зволікає низка окружкомів - голова ЦВК

Підрахунок голосів на виборах до Верховної Ради завершено, повідомив голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.

"Підрахунок голосів виборців нині вже скрізь завершено на виборчих дільницях. Триває прийняття протоколів дільничних виборчих комісій окружними виборчими комісіями й уведення повідомлень про зміст таких протоколів до системи "Вибори", - заявив він на брифінгу в понеділок.

М.Охендовський закликав членів окружних виборчих комісій не саботувати процес підбиття підсумків голосування.

"Я не хотів би зараз використовувати слово "саботаж" щодо роботи членів окружних виборчих комісій. Але якщо впродовж кількох годин ситуація не зміниться, то ЦВК не лише використовуватиме це слово, а вдаватиметься до інших, доволі жорстких заходів щодо таких окружних виборчих комісій, аж до припинення повноважень складу цих комісій та призначення іншого складу", - заявив він.

Голова Центрвиборчкому закликав членів окружкомів не піддаватися тиску тих політсил, від яких вони делеговані до комісії, а окремих кандидатів у народні депутати - не чинити тиск на членів окружкомів.

М.Охендовський назвав кілька таких окружних комісій, які викликають побоювання в ЦВК.

"Це №112, м. Рубіжного Луганської області. Введено в систему "Вибори" 0% протоколів дільничних виборчих комісій. Округ №50 у Донецькій області. З цього округу ми чекаємо ще 97% протоколів", - заявив він.

Крім того, це округи №114 в Луганській області (95% протоколів не введено в систему "Вибори"), №52 в Донецькій області (93% протоколів), №140 в Одеській області (93%), №66 у Житомирській області (92%), № 106 у Луганській області (91%), №216 у Києві, Дніпровський район (90%), №91 у Київській області, смт Макарів (87%).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Стан прем'єра Словаччини після замаху залишається серйозним, але прогнози вселяють оптимізм - глава МОЗ

Окупанти вдарили по Харкову, інформація про постраждалих перевіряється - Синєгубов

У Києві відновили рух біля ТРЦ "Ocean Plaza" після пошкодження тепломережі - КМДА

У Вовчанську авто з цивільними потрапило під ворожий обстріл, 2 людини загинули, 2 поранені - прокуратура

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА