12:34 15.09.2014

Донецька область готова до опалювального сезону на 90% - облрада

2 хв читати
Донецька область готова до опалювального сезону на 90% - облрада

На сьогодні готовність Донецької області до початку опалювального сезону становить майже 90%, повідомляє прес-служба Донецької облради з посиланням на обласне комунальне підприємство "Донецьктеплокомуненерго".

"У Слов'янську, наприклад, усі котельні, зокрема й ті, які постраждали внаслідок бойових дій, перебувають у завершальній стадії підготовки до майбутньої зими. Залишається лише проблема зі склінням пошкоджених вікон у будівлях котельних. Роботи з ремонту теплотрас закінчені, третина з них вже опресована",- йдеться в повідомленні, поширеному в понеділок.

В облраді також зазначили, що у багатьох містах області вже почали заповнювати теплові мережі водою. Виняток становлять лише міста, в яких через бойові дії водопостачання наразі відсутнє.

"Зокрема, у Волновасі та Димитрові у зв'язку з пошкодженням насосної станції заповнювати теплові мережі водою ще не починали",- наголосила обласна влада.

"Проте комунальники ОКП "Донецьктеплокомуненерго" сподіваються, що все ж устигнуть вчасно завершити всі роботи і зможуть повністю забезпечити Донецьку область теплом", - зазначили в прес-службі.

Водночас в облраді визнають, що цього року "опалювальний сезон буде непростим". Насамперед через гострий дефіцит газу. Виходячи з цього, Кабінет Міністрів на 30% скоротив ліміти споживання газу для комунальних підприємств під час опалювального сезону.

"В ОКП "Донецьктеплокомуненерго" думають, як виконати заклик уряду. Очевидно, що економити доведеться, знижуючи температурний режим у будинках. Тобто, за санітарної норми для житлових приміщень +18 градусів та середньої температури для комфортного проживання +22 остання буде природно наближатися до санітарної",- поінформували в облраді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У зв'язку з кібератаками на політпартії, у яких Німеччина звинуватила спонсороване ГРУ угруповання, союзники по НАТО виступили з заявою

Глави МЗС України та Чехії обговорили прогрес ініціативи щодо закупівлі артснарядів і посилення військової допомоги

Боррель від імені ЄС у зв'язку з кібератаками спонсорованого РФ угруповання АРТ28: не потерпимо і використаємо весь спектр реагування

СБУ повідомила про підозру двом окупантам, які використовували українців для створення міграційної кризи в ЄС

ТЧХУ: Інформація в соцмережах про збір персональних даних для отримання грошової допомоги та наборів до Великодня - фейк

Кабмін пропонує створити підгрупу з питання конфіскації російських суверенних активів за кордоном - Шмигаль

У Харкові внаслідок ворожих авіаударів загинула жінка, двоє чоловіків постраждали - Синєгубов

Тимчасово непридатні до військової служби проходитимуть повторні огляди - заступниця міністра охорони здоров'я

Ворожим авіаударом зруйновано кілька будинків у Харкові, під завалами люди - мер

Ворожа пропаганда намагається відвернути увагу світової спільноти від злочинів, скоєних ЗС РФ - Офіс генпрокурора

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА