19:10 08.09.2014

Перших 20 полонених звільнено завдяки мінському протоколу - Порошенко

1 хв читати
Перших 20 полонених звільнено завдяки мінському протоколу - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявляє, що завдяки реалізації пунктів мінського протоколу з полону вже звільнено 20 українських військовослужбовців.

"Перших 20 полонених звільнено завдяки мінському протоколу", - заявив П.Порошенко в Штабі цивільної оборони Маріуполя в понеділок, повідомляється на офіційній сторінці глави держави.

Як зазначає прес-служба Донецької облдержадміністрації, президент відвідав Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча, де поспілкувався з керівництвом та працівниками підприємства.

П.Порошенко також провів зустріч з активом штабу територіальної оборони Маріуполя і відповів на запитання журналістів українських і зарубіжних ЗМІ.

Крім того, в маріупольському аеропорту президент України вручив державні нагороди військовим, які беруть участь в антитерористичній операції.

Як повідомлялося, контактна група 5 вересня в Мінську підписала протокол про негайне припинення вогню з 18.00 за київським часом на сході України. Протокол має 12 пунктів. Він передбачає, зокрема, обмін військовополоненими, забезпечення гуманітарної допомоги, моніторинг режиму припинення вогню на кордоні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА