16:35 30.08.2014

Бойовики та російські військові замінили техніку на стару поблизу Новоазовська через увагу ОБСЄ - Лисенко

1 хв читати
Бойовики та російські військові замінили техніку на стару поблизу Новоазовська через увагу ОБСЄ - Лисенко

Через увагу ОБСЄ до Новоазовська бойовики прибрали звідти кілька танків, заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко

"У зв'язку з анонсованою роботою ОБСЄ в районі Новоазовська терористи та російські військові здійснили заміну нової техніки на стару, її кількість зведено до мінімуму", - сказав А.Лисенко на брифінгу в Києві в суботу.

За його словами, нині в районі Новоазовська залишився один танк. Три нові танки розосереджено між Новоазовськом та Самсоновим.

Крім того, військовослужбовці РФ проводять серед жителів м. Новоазовська агітаційну роботу з підтримки проросійськи налаштованих терористичних організацій. "Агітатори пропонують грошову винагороду за надання будь-якої інформації про місця дислокації підрозділів ЗС України, кадрових працівників українських спецслужб та членів їхніх сімей", - розповів А.Лисенко.

Раніше повідомлялося, що перші представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в середу ввечері прибули до Маріуполя, в четвер до міста прибули додаткові спостерігачі, і вони вже здійснюють моніторинг ситуації. "СММ розгорнула передову групу в Маріуполі (113 км на південь від Донецька). Учора ввечері о 22.30. Їх буде посилено сьогодні. Підготовку звітів також буде розпочато сьогодні", - зазначено у звіті спеціальної моніторингової місії ОБСЄ за 28 серпня, оприлюдненому на сайті ОБСЄ в п'ятницю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА