16:03 27.07.2014

У Дружківці затримано заступника прокурора одного з районів Макіївки, що співпрацював з НЗФ - МВС

1 хв читати

Спецгрупа Міністерства внутрішніх справ України затримала в суботу, 26 липня, в Дружківці Донецької області заступника прокурора Совєтського району м.Макіївки Донецької області, повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Як зазначається у повідомленні управління зв'язків із громадськістю МВС України, затриманий "добровільно й активно співпрацював з групою терориста "Монгола". "Користуючись своїми зв'язками у прокуратурі Донецької області він "зливав" терористам інформацію про роботу спецгрупи МВС, якій міністр Арсен Аваков доручив розкрити терористичне підпілля, залишене після звільнення Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману", - розповіли в МВС.

"Завдання, поставлене тепер вже екс-прокурору терористами, було повідомити точно час і місце перебування спецгрупи МВС для наведення на неї груп бойовиків із метою повного знищення міліціонерів. Однак завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам екс-прокурора було затримано, і сьогодні суд вже виніс йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на два місяці", - наголошується в повідомленні.

У МВС зазначили, що затриманий "активно співпрацює зі слідством, видаючи своїх прихильників і їхні плани"

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА