19:09 30.04.2014

Новинського викликано на допит через заборгованість із зарплати на ПАТ "МСЗ "Океан" - прокуратура

1 хв читати

Прокуратура викликає власника "Смарт-Холдингу", народного депутата (фракція Партії регіонів) Вадима Новинського на допит стосовно заборгованості із зарплати на ПАТ "Миколаївський суднобудівний завод "Океан".

Як повідомляє прес-служба прокуратури Миколаєва з посиланням на прокурора Корабельного району Миколаєва Ігоря Домущея, станом на 1 квітня заборгованість із виплати зарплати на ПАТ "МСЗ "Океан" становить понад 20 млн грн.

Прокурор зауважив, що це підприємство є одним з основних боржників із виплати зарплати на території Корабельного району. При цьому керівництво ПАТ "МСЗ "Океан" не вживало заходів щодо виплати зарплати.

"Попри неодноразові повідомлення в ЗМІ про те, що промислово-інвестиційна група "Смарт-Холдинг", підконтрольна народному депутату України В.Новинському, взяла в управління ПАТ "МСЗ "Океан", останнє ніяк не реагувало на критичну ситуацію навколо суднобудівного заводу з виплати заробітної плати. Це свідчить про свідоме використання активів заводу в цілях "Смарт-Холдингу" та невжиття заходів до стабілізації ситуації на підприємстві", - пояснив прокурор.

За фактом безпідставної невиплати зарплати працівникам заводу слідчий відділ районної міліції в Миколаївській області розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 175 КК України (безпідставна невиплата заробітної плати).

У рамках досудового розслідування слідчий вживає заходів щодо виклику В.Новинського на допит, наголошується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА