16:03 25.04.2014

Договір про відкрите небо буде підписано 5 червня - Бурбак

1 хв читати

Договір про відкрите небо з ЄС буде підписано 5 червня, заявив під час виступу на Весняному діловому форумі у Львові міністр інфраструктури Максим Бурбак.

"Незважаючи на критику профспілок і вітчизняних виробників, учора у мене була остання зустріч з ними. Є доручення Кабміну на підписання цього договору, який було парафовано у Вільнюсі. Куди далі розгортатися? Цей договір почали розробляти в далекому 2007 року, а буквально вчора з'являються заяви про необхідність внесення змін. Європейці цього не розуміють, адже у разі внесення змін цей договір відкладається ще на два-три роки. Тому 5 червня 2014 року цей договір буде підписано", - сказав міністр.

За його словами, цей договір слід розглядати ширше, а не лише як можливість приходу в Україну європейських низькобюджетних перевізників. Зокрема, зазначив міністр, договір полегшить роботу українським вантажним авіаперевізникам. Також йдеться про сертифікацію українського обладнання відповідно до європейських норм та про приведення до норм ЄС понад 400 нормативних актів України та сертифікацію української авіапромисловості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА