18:37 24.03.2014

Україна завершила розгортання бойових частин ЗСУ на півдні, сході та півночі країни, окрема увага приділяється кордону з Придністров'ям - Парубій

1 хв читати

Секретар Ради національної безпеки та оборони Андрій Парубій заявляє, що Україна посилила контроль на кордоні країни, щоб не допустити перетину держкордону екстремістами, а особливу увагу зосереджено на кордоні з Придністров'ям.

"Сьогодні найважливішим питанням є зміцнення захисту наших кордонів на півночі, сході й на півдні України, тому ми вже завершили розгортання всіх бойових частин української армії в прикордонних регіонах на півночі, сході та на півдні України", - сказав А.Парубій на прес-конференції в понеділок у Києві.

За його словами, "особливо тривожні сигнали" надходять з Одеської області й один із "найбільш можливих моментів диверсії" сьогодні можливий із Придністров'я.

"Фактично наш пріоритет номер один - захистити наші кордони та вивести наші підрозділи з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим", - наголосив він.

А.Парубій також повідомив про напад у ніч на понеділок на склад зі зброєю в Одеській області, про арешт у Херсоні людини, яка займалася незаконним збором даних про українські війська.

"Також за вчорашній день було заарештовано ще кількох лідерів екстремістських угруповань, які мають на меті дестабілізувати ситуацію в Східних і Південних регіонах", - зазначив секретар РНБО.

А.Парубій зазначив, що операція з дестабілізації ситуації в Україні триває, здійснюється перекидання диверсійних груп з метою отримання підстав для вторгнення російських військ на територію України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА