08:44 17.03.2014

Троє священиків УГКЦ зникли у Криму за добу, заявляють у Церкві

1 хв читати
Троє священиків УГКЦ зникли у Криму за добу, заявляють у Церкві

У Криму в неділю зникли троє священиків Української греко-католицької церкви, заявляють в УГКЦ.

Згідно з даними департаменту інформації УГКЦ, у Севастополі вдруге зник священик УГКЦ Микола Квіч. Крім того, невідоме місцезнаходження священиків Богдана Костецького, (парафія в Євпаторії), і Ігоря Гавриліва (прихід у Ялті).

Священик Микола Квіч близько 14.00 встиг повідомити: "Якщо я більше не вийду на зв'язок, то повідомте: до мене вдираються в квартиру на вул. Хрустальова. Це міліція і проросійська "самооборона", їх багато, металеві двері, але я не знаю скільки витримають". Наразі обидва телефони отця Миколая вимкнені.

Керівник департаменту інформації УГКЦ священик Ігор Яців повідомив: "Сьогодні, близько 12.00, спілкувався з отцем Миколою. Він розповідав про те, що до нього для проведення інтерв'ю прийдуть фінські журналісти. Як потім стало відомо, на момент нападу вони могли перебувати в його квартирі".

Крім того, парафіяни УГКЦ з Євпаторії повідомили, що зник і священик Богдан Костецький. Напередодні він повернувся з Тернопільської області, куди вивіз родину. У суботу ввечері він повідомив дружині, що вже дістався до Криму, потім зник. Телефони отця Богдана також вимкнені.

Також стало відомо про те, що зник отець Ігор Гаврилів. За попередньою інформацією, він перебував в автомобілі разом з отцем Богданом Костецьким, повідомляють у департаменті інформації УГКЦ. Місцезнаходження зниклих священиків невідомо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА