14:40 29.01.2014

Унаслідок негоди на Донеччині зупинено автобусне сполучення цілої низки регіональних маршрутів

1 хв читати

Унаслідок несприятливих погодних умов в Донецькій області із наступним закриттям руху на низці доріг загальнодержавного та регіонального користування тимчасово призупинено автобусне сполучення на відповідних маршрутах.

Як повідомляє прес-служба Донецької облдержадміністрації в середу з посиланням на заступника директора регіонального департаменту розвитку базових галузей промисловості Олександра Рищенка, через негоду 29 січня повністю призупинено автобусне сполучення на ростовському і запорізькому напрямках.

"Також із причини закриття доріг не ходять автобуси до Старобешевого, Тельманового, Новоазовська, Маріуполя, Волновахи, Добропілля, Олександрівки", - розповів О.Рищенко.

Водночас автобусний рух у бік обласного центру здійснюється зі Слов'янська, Краматорська та Красноармійська, незважаючи на те, що на цих маршрутах перевізники скоротили кількість рейсів у зв'язку зі станом техніки.

"Автобусне сполучення безпосередньо пов'язане зі станом автодоріг області. Ми сподіваємося, що до вечора снігопад зменшиться, що дасть позитивний результат при розчищенні автодоріг", - сказав О.Рищенко, зазначивши, що наразі Служба автодоріг Донецької області задіяла всі наявні ресурси для розчищення доріг загального користування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА