19:26 18.12.2013

Азаров: Влада продовжує курс на євроінтеграцію, але підписуватиме тільки вигідні угоди

1 хв читати

Українська влада продовжує курс на євроінтеграцію, але підписуватиме тільки ті угоди, які будуть в інтересах країни й українців, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Уряд і президент України продовжують євроінтеграційний курс, але передусім ми всі повинні діяти та підписувати які-небудь угоди й домовленості в інтересах України та її народу", - написав М.Азаров у блозі на своєму персональному сайті.

Він закликав українців мислити раціонально в цій ситуації і не піддаватися на популістські гасла опозиціонерів.

"І як зараз не згадати опозиціонерів, на відповідальності яких лежить підписання кабальної угоди в 2009 році? Вони й зараз, навіть після підписання пакета угод учора, продовжують свою згубну для країни діяльність, намагаючись дестабілізувати внутрішньополітичну ситуацію в країні. Їм варто було б зменшити свої політичні амбіції та зі сцени розповісти правду про те, що наразі підписання угоди про асоціацію з ЄС призвело б до непоправних втрат для України", - зазначив прем'єр.

"Адже сьогодні, крім безробіття і закриття виробництв, скорочення зарплат і пенсій, така угода спричинила б підвищення тарифів на ЖКГ, знецінення гривні, зупинення підтримки сільського господарства з боку держави. Та хіба можуть відповідальні політики, котрі справді піклуються про долю країни та про людей, таке допустити?", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА