13:22 09.12.2013

Міліція знову попереджає учасників масових акцій про відповідальність за блокування вулиць Києва

1 хв читати

Київська міліція нагадує, що за блокування руху в центральній частині Києва, що влаштовують учасники акцій протесту, може настати кримінальна відповідальність.

Активісти Євромайдану, блокуючи вулиці міста і встановлюючи там намети, значно перешкоджають руху автотранспорту та пішоходам. Унаслідок цього на проїжджій частині столиці створюються великі затори, нагадують у відділі зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Києві.

Столичні міліціонери ще раз звертають увагу на те, що "дії учасників мирних зібрань не повинні порушувати права інших громадян". За блокування можливого руху автомобілів передбачена відповідальність згідно із чинним законодавством.

Окрім того, до столичної міліції останнім часом постійно надходять звернення від жителів центральних районів Києва з приводу галасу в нічний час, неможливості проїхати до власних будинків або навіть потрапити до під’їзду .

Своїми діями учасники мирних зібрань до того ж заважають повноцінній роботі комунальних служб столиці, які прибирають на дорогах під час негоди.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін має намір запровадити експериментальний проєкт із грантового фінансування навчання у вишах у 2024/2025 навчальному році

На Донеччині за добу через обстріли загинув один мирний житель, поранені шестеро

У Боровій Харківської області з-під завалів зруйнованого ранковим авіаударом будинку дістали тіло загиблого

Генштаб ЗСУ: За минулу добу відбулося 158 боїв, покровський залишається найбільш напруженим напрямком

У ДНІПРІ ЗНОВУ ЧУТИ ВИБУХИ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У ЗАПОРІЖЖІ ЧУТИ ВИБУХИ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Через негоду в Хмельницькій області знеструмлено 161 населений пункт, без енергопостачання залишилися 23,9 тис. споживачів

Війська РФ за добу завдали по Україні два ракетних і 45 авіаударів, використавши 67 КАБів

ВИБУХИ В ДНІПРІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Сили оборони вдарили по складу боєприпасів і шести районах зосередження сил ворога

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА