09:00 06.12.2013

Поряд із майданом Незалежності померла людина

2 хв читати
Поряд із майданом Незалежності померла людина

На даху торговельного центру "Глобус" біля готелю "Україна", розташованого поряд із майданом Незалежністю, померла літня людина, повідомляє "5 канал" у п'ятницю.

Учасники акції протесту на центральній площі столиці знайшли людину, яка лежала на асфальті й "захлиналася кров'ю". Було негайно викликано "швидку допомогу", але прибулі на місце медики констатували смерть чоловіка.

За словами очевидців, на місці, де лежало тіло, є сліди крові, в чоловіка, можливо, була черепно-мозкова травма.

"Попередньо правоохоронці зафіксували черепно-мозкову травму, ймовірно, від падіння з висоти", - зазначається в повідомленні.

Один з очевидців також розповів, що неподалік місця, де лежало тіло, стояв невідомий автомобіль, який рушив, тільки-но до померлого підбігли учасники мітингу.

У відділі зв'язків із громадськістю Головного управління МВС України в Києві підтвердили інформацію про знайдене тіло чоловіка без видимих ознак насильницької смерті.

"Сьогодні вранці до столичної міліції надійшло повідомлення про те, що в районі оглядового майданчика біля готелю "Україна" на сходах було знайдено тіло чоловіка. Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, констатувала смерть потерпілого, без видимих ознак насильницької смерті. Приблизний вік померлого - 50-55 років", - ідеться в повідомленні столичної міліції, розміщеному на сайті МВС.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група та судмедексперти, з'ясовуються обставини події. Міліція просить допомоги очевидців у встановленні особи чоловіка та просить повідомляти відповідну інформацію за телефонами 102 або (044) 271-97-31.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА