18:52 31.10.2013

Кабмін затвердив перелік будівництва та ремонту доріг за рахунок залучених у 2013 р. кредитів під держгарантії на 4,8 млрд грн

2 хв читати

Кабінет Міністрів України затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту автодоріг загального користування державного і місцевого значення та обсяги їх фінансування за кредитами, залученими у 2013 році під державні гарантії на суму 4,8 млрд грн.

Це закріплено постановою уряду №782 від 23 жовтня 2013 року "Деякі питання використання коштів, залучених у 2013 році під державні гарантії Державним агентством автомобільних доріг", оприлюдненою на веб-сайті Кабінету Міністрів.

Згідно з нею, із зазначених коштів на дороги державного значення планується спрямувати 4,207 млрд грн, зокрема на будівництво та реконструкцію доріг 669,055 млн грн, капітальний ремонт - 391,674 млн грн, поточний ремонт - 3,146 млрд грн.

У свою чергу на дороги місцевого значення планується спрямувати 593 млн грн, зокрема на будівництво та реконструкцію - 223,156 млн грн, капремонт - 46,908 млн грн, поточний ремонт - 322,944 млн грн.

Крім того, уряд зазначеною постановою затвердив обсяг відшкодування витрат, пов'язаних із виконанням міжнародних угод, на реконструкцію та капітальний ремонт автодоріг Київ-Одеса, Київ-Ковель-Ягодин, Київ-Чоп, Київ-Харків-Довжанський, Київ-Чернігів-Нові Яриловичі в сумі 50 млн грн.

Окрім цього, Кабмін затвердив обсяг фінансування для придбання дорожньої техніки та обладнання для дочірніх підприємств ПАТ "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України " в сумі 150 млн грн.

Як повідомлялося, в червні 2013 року уряд затвердив перелік об'єктів будівництва, реконструкції та капітального ремонту автодоріг загального користування державного і місцевого значення та обсягів бюджетних коштів для їх фінансування у 2013 році на суму 681,2 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА