16:39 13.08.2013

Серед захоплених членів екіпажу вертольота в Судані українських військовослужбовців немає - Міноборони

1 хв читати

У Міністерстві оборони України повідомляють, що серед захоплених членів екіпажу вертольота в Судані українських військовослужбовців немає. Можливо, йдеться про цивільних осіб, що працюють у країні за контрактом.

"З нашими миротворцями в Судані все нормально Вони, як і колись, виконують свою місію. Тому, можливо, йдеться про цивільних осіб, що працюють за контрактом з місією ООН", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі оборонного відомства у вівторок.

Як відомо, в місії ООН у Судані служать четверо українських військовослужбовців - три спостерігачі та один офіцер штабу.

Як повідомлялося, в Судані повстанці захопили вертоліт МІ-8 російської компанії, на борту якого, за інформацією іноземних ЗМІ, нібито перебували 2-е громадян України.

Згідно з інформацією, вертоліт здійснив аварійну посадку на зворотному шляху, після надання гуманітарної допомоги на півдні Дарфура. На його борту перебували двоє українців та один громадянин Судану. Вертоліт зафрахтувала російська компанія.

Пізніше джерело в авіаційних службах Судану повідомило "Інтерфаксу" телефоном, що членів екіпажу вертольота Мі-8 за попередньою інформацією, відпустили.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА