13:51 22.07.2013

Павловський пропонує законодавчо скоротити час перекриття руху на дорогах для проїзду кортежів

1 хв читати
Павловський пропонує законодавчо скоротити час перекриття руху на дорогах для проїзду кортежів

В опозиції пропонують встановити часовий ліміт перекриття руху на дорогах для проїзду кортежів чиновників.

"Багато киян є жертвами того, що під час проїзду так званих віп-персон, співробітники ДАІ за півгодини перекривають рух на дорогах", - розповів в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у понеділок депутат фракції "Батьківщина" Андрій Павловський.

Депутат пояснив, що у зв'язку з цим люди спізнюються на роботу, окрім того, таким чином блокується проїзд машин швидкої допомоги чи машин аварійних служб, утворюються величезні затори.

"В європейських країнах такого немає", - сказав депутат.

За його словами, природно, що коли до України приїжджають з офіційними або державними візитами президенти чи вище керівництво інших країн, то є необхідність в обмеженні руху транспорту для гарантування безпечного проїзду кортежів таких гостей.

"Ми пропонуємо за три хвилини до проїзду перекривати рух і відновлювати його через три хвилини після проїзду. Цього достатньо для того, щоб ескорт проїхав досить швидко і без жодних загроз", - розповів про суть свого законопроекту депутат.

А.Павловський наголосив, що сам був свідком того, як за 30 хвилин до проїзду президента України Віктора Януковича співробітники ДАІ перекрили рух, що стало причиною утворення величезного затору.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА