19:13 11.07.2013

Донецька область є привабливим регiоном для французьких iнвесторiв - посол Францiї

1 хв читати

Французькi iнвестори не зазнають труднощiв пiд час ведення бiзнесу в Донецькiй областi й хочуть розвивати свою роботу в регiонi надалi, заявив посол Францiї в Українi Алан Ремi в Донецьку в четвер на прес-конференцiї, присвяченiй святкуванню Нацiонального свята Францiї - Дня взяття Бастилiї.

Як повiдомляє прес-служба Донецької облдержадмiнiстрацiї, як приклад успiшної роботи французького бiзнесу в областi посол навiв компанiю Air Liquide, яка у 2012 роцi розпочала будiвництво станцiї з виробництва продуктiв розподiлу повiтря для забезпечення промислових потреб пiдприємства "Єнакiївський металургiйний завод", що входить до структури холдингу "Метiнвест", контрольованого донецьким бiзнесменом Рiнатом Ахметовим. Орiєнтовна вартiсть проекту становить близько EUR100 млн.

"Донецька область - регiон iз великим промисловим потенцiалом. Добре розвиненi металургiйна галузь та видобуток корисних копалин приваблюють наших iнвесторiв",- зазначив А.Ремi.

Дипломат також повiдомив про плани французької компанiї Beten International щодо будiвництва поблизу Донецька заводу з виробництва смiттєприбиральних машин.

"Прототипи таких машин уже було продемонстровано на виставках у Києвi, i це дуже прогресивний приклад того, що можна зробити завдяки нашiй двостороннiй спiвпрацi",- сказав посол Францiї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА