17:13 13.06.2013

Росія виділила 42 млн грн на соціально-економічний розвиток Севастополя в 2013 р. - влада міста

2 хв читати

Російська Федерація відповідно до міжурядової угоди про свою участь у розвитку соціально-економічної сфери Севастополя та інших населених пунктів, в яких дислокуються військові формування ЧФ РФ, виділила 42 млн грн на соціально-економічний розвиток міста.

"На сьогодні економічна участь Російської Федерації становить 42 млн, які вкладені в програми соціально-економічного розвитку нашого міста і реалізуються в конкретних об'єктах. Це і котельня в Качі, і будівництво дитячого садка і школа в Козачку, це і причал на Радіогорці, який теж проектується і будується за рахунок коштів Російської Федерації, які надходять в севастопольський бюджет", - повідомив журналістам голова Севастопольської міської ради Юрій Дойников під час урочистих заходів, присвячених святкуванню Дня Росії.

За словами голови міськради, Севастополь є центром дружби і взаємодії двох країн - Росії та України.

"У Севастополі працюють підприємства Чорноморського флоту, тому вплив в економічній сфері позначається на бюджетній складовій нашого міста. У культурному житті - це всі заходи, які відбуваються у тісній взаємодії і за участю представників Чорноморського флоту", - зазначив Ю.Дойников.

Як повідомлялося, в 2005 році РФ виділила Севастополю 27 млн грн, в 2006 - 14 млн грн, в 2007 - 14,9 млн грн, у 2008 - 18,7 млн грн, у 2009 - 25 млн грн, в 2010 - 38 млн грн і в 2011 році - 41 млн грн. У 2012 році Севастополь не зміг отримати 37,5 млн грн з 42 млн грн, виділених з бюджету Російської Федерації на соціально-економічний розвиток міста. Кошти залишилися на рахунках держказначейства.

Крім того, Севастополь в 2013 році має отримати від Києва як компенсації за базування на його території російського Чорноморського флоту 118 млн грн.

Після проведеної в цей час інвентаризації земель, займаних для базування ЧФ РФ, Севастополь отримуватиме додатково до бюджету в якості компенсації від Києва 200 млн грн.

За твердженням керівництва адміністрації Севастополя, якщо в 2013 році розмір орендної плати за користування ЧФ земельними ділянками перебуває на рівні 3% від встановленої вартості земель, то в 2014 році буде 4%. У результаті загальна сума може становити понад 300 млн грн, що на сьогодні є шостою частиною бюджету.

Офіційний курс на 13 червня - 7,9930 грн/$1.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА