13:27 15.02.2013

Свідок Зайцев: Я не хочу обвинувачувати Тимошенко, але хтось же має говорити правду

2 хв читати

Свідок у кримінальному провадженні про вбивство народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році Сергій Зайцев стверджує, що раніше не повідомляв про те, що йому відомо про можливу причетність екс-прем'єра Юлії Тимошенко до організації вбивства, оскільки та обіймала керівні посади.

"Я не хочу обвинувачувати пані Тимошенко. Як на мене, вона досить симпатична жінка. Я говорю лише те, що чув, що мені говорили в очі. Але необхідно говорити правду. Оцінку дасть суд", - сказав свідок під час допиту в суді у рамках досудового слідства у справі Щербаня".

Відповідаючи на запитання захисту Ю.Тимошенко, чому він лише зараз говорить про те, що чув від екс-прем'єра України Павла Лазаренка та його колишнього радника Петра Кириченка про те, то Ю.Тимошенко начебто причетна до організації вбивства Є.Щербаня, свідок розповів, що до 2001 року він проживав у США. "Кому воно там потрібно було? А в Україні пані Тимошенко була віце-прем'єром. До кого б я звертався? Кому б на неї робив заяву?", - зазначив С.Зайцев.

При цьому свідок додав, що бачив багато публікацій у пресі. "Я не люблю, коли говорять неправду", - сказав він.

Як повідомлялося, під час допиту С.Зайцев, чия дружина була рідною сестрою дружини П.Кириченка, посилаючись на слова П.Кириченка, розповів, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко заплатила за вбивство Є.Щербаня $3 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА