10:59 15.02.2013

Допит свідка Зайцева у справі Щербаня розпочато за відсутності Тимошенко

1 хв читати

Слідчий суддя Печерського районного суду Києва Віктор Кицюк розпочав допит свідка Сергія Зайцева у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня в 1996 році.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", допит відбувається за відсутності екс-прем'єра Юлії Тимошенко, яку підозрюють в організації вбивства.

Як повідомлялося, в четвер Ю.Тимошенко, яка проходить курс лікування в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" №5 в Харкові, спростувала заяву Державної пенітенціарної служби про її начебто відмову від участі у зазначеному судовому засіданні у справі Щербаня.

"Повідомляю, що зазначена інформація не відповідає дійсності. Правлячий режим ставить мене перед вибором: або відмовитися від захисту, погодитись на розправу зі мною без будь-яких норм права, або дати їм нищити моє здоров'я. Я все це розумію. Я заявляю, що не відмовляюся від участі у судовому засіданні, яке відбудеться 15.02.2013 р. з допиту свідка Зайцева, бо не можу не захищатися від цього брудного наклепу", - йдеться в заяві екс-прем'єра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА