15:13 24.01.2013

Тимошенко відновила процедури - головлікар ЦКЛ № 5

2 хв читати
Тимошенко відновила процедури - головлікар ЦКЛ № 5

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка проходить курс лікування в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" № 5 відновила реабілітаційні процедури, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" головний лікар ЦКЛ № 5 Михайло Афанасьєв.

"Від учора за бажанням пацієнтки були відновлені реабілітаційні процедури. І вчора, і сьогодні вона виконує фізичні вправи та інші заходи", - сказав він у четвер.

За словами М.Афанасьєва, стан Ю. Тимошенко задовільний.

Відповідаючи на запитання журналіста про призначення пацієнтці ходи на підборах, він відповів: "Звичайно ж, таких призначень ніхто не робив і таких рекомендацій не давав. Це смішно чути лікарям, та й пацієнтам з такими, як у Ю.Тимошенко, проблемами. Інша справа, що ми не маємо права заборонити цього робити пацієнтці, якщо їй так зручно".

Головлікар ЦКЛ № 5 також повідомив, що наразі не має інформації про дату можливого приїзду німецьких лікарів з берлінської клініки "Шаріте", які ведуть курс реабілітації екс-прем'єра. "З цього приводу поки що жодної інформації у мене немає", - сказав М.Афанасьєв.

Як повідомлялося, 8 січня 2013 року захисник екс-прем'єра, народний депутат Сергій Власенко оприлюднив відкритого листа Ю.Тимошенко до президента України Віктора Януковича, в якому вона оголосила про початок особистої акції громадянської непокори. Ю.Тимошенко відмовилася повертатися до своєї палати доти, доки там здійснюється відеоспостереження і цілодобово перебуває охорона, в якій чоловіків більше, ніж жінок.

11 жовтня 2011 року Печерський районний суд Києва засудив Ю.Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів із Росією в 2009 році. Вона відбуває покарання в Качанівській виправній колонії в Харкові з кінця грудня 2011 року.

9 травня 2012 року Ю.Тимошенко перевели з колонії в Центральну клінічну лікарню № 5 (Харків). Тактику та медикаментозне лікування екс-прем'єра визначають німецькі лікарі з клініки "Шаріте" (Берлін).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА