14:06 30.12.2012

Стан чотирьох людей, які вижили в катастрофі Ту-204 тяжкий, у одного позитивна динаміка - МОЗ РФ

2 хв читати

Медики оцінюють стан усіх людей, що вижили в аварії літака.

"Чоловікові, госпіталізованому до реанімації НДІ Швидкої допомоги імені М.Скліфосовського, 26 років, проведено операцію на хребті. Наразі стан важкий, але стабільний. Планується переведення пацієнта з штучної вентиляції легенів на самостійне дихання", - повідомили "Інтерфаксу" в неділю в прес-службі МОЗ РФ.

Там повідомили, що ще двоє постраждалих - жінка 26 років і чоловік 32 років - перебувають у Міській клінічній лікарні номер 1 імені М.Пирогова. "Наразі жінці проводять протишокову і загальнозміцнювальну терапію, стан характеризується як стабільно важкий. Чоловікові проведено первинну хірургічну обробку ран, він у свідомості, стан тяжкий, але є позитивна динаміка", - повідомили в МОЗ.

У МОЗ повідомили, що ще одна постраждала - жінка 25 років, яку доставили ​​у важкому стані до реанімації Міської клінічної лікарні номер 7, перебуває на штучній вентиляції легенів. "Проведено первинну хірургічну обробку ран. Стан характеризується як важкий, - сказав співрозмовник "Інтерфаксу".

Напередодні в авіакатастрофі літака Ту-204 у Внуково загинули чотири людини. Ще четверо госпіталізовані.

На літаку Ту-204, який розбився у "Внуково", швидше за все, не спрацювала система реверсів, повідомило "Інтерфаксу" джерело в оперативному штабі з ліквідації наслідків НС.

"Пілоти після посадки, за попередніми даними, застосували всі наявні на літаку системи гальмування, проте чомусь машина не зупинилася і продовжила рух. Найімовірніше, були несправні реверси або гальма", - зазначило джерело.

Літак Ту-204 у суботу о 16:45 викотився за межі злітно-посадкової смуги у "Внуково" і розвалився на частини. Уламки викинуло на Київське шосе. Чотири людини, що перебували в лайнері, загинули, ще четверо постраждали. На борту був тільки екіпаж. Серед загиблих командир повітряного судна.

У неділю розпочалася розшифровка записів "чорних скриньок" із цього повітряного судна. Крім того, слідчі вилучили в компанії Red Wings, якій належав Ту-204, польотну документацію. Також слідство вивчає переговори пілотів із авіадиспетчерами; вилучено зразки палива. "Слідство розглядає всі можливі версії події: помилка пілотів, несприятливі метеоумови, технічна несправність повітряного судна", - заявляють в СК РФ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА