10:49 20.12.2012

Біля КМДА сталася сутичка між беркутівцями та мітингувальниками проти забудови Гостиного двору - "Батьківщина"

1 хв читати

Під час спроби пройти до будівлі Київської міськадміністрації сталася сутичка між бійцями спецпідрозділу "Беркут" і мітингувальниками проти забудови Гостиного двору.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини" в четвер, бійці спецпідрозділу "Беркут" вишикувалися на сходах перед будівлею, не пускаючи нікого до КМДА. Всі двері заблоковано зсередини.

Народні депутати від "Батьківщини" та депутати Київради намагаються провести громадян усередину, щоб долучити їх до розгляду питання забудови Гостиного двору".

"Під час спроби потрапити у будівлю сталася сутичка. Кількох активістів "Беркут" повалив на землю і трохи не затоптав ногами", - йдеться в повідомленні прес-служби політсили.

У "Батьківщині" висловили переконання в тому, що міська влада "зобов'язана, згідно із законодавством, не чинити опору під час розгляду питань, на яких хоче бути присутня територіальна громада. Це пряме порушення всіх законів і норм моралі".

Як відомо, на 20 грудня призначено пленарне засідання Київської міськради, на якому мають розглядатися земельні питання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА