20:25 22.11.2012

Литвин вдячний російській стороні за спостереження за виборами до ВР і співпрацю з парламентом VI скликання

1 хв читати

Голова Верховної Ради Володимир Литвин подякував російській стороні за активну участь її представників у міжнародному спостереженні за виборами народних депутатів України і висловив упевненість у тому, що новий парламент буде налаштований на розвиток стратегічного партнерства з Росією.

Як повідомляється на сайті Верховної Ради, ці теми обговорювалися з керівництвом Федерального Збори РФ у четвер у рамках офіційного візиту спікера українського парламенту в Санкт-Петербург. В.Литвин зустрівся зі спікером Держдуми Сергієм Наришкіним і спікером Ради Федерації Валентиною Матвієнко.

Голова Верховної Ради також висловив думку, що підписання Меморандумів між Кабінетом Міністрів України та Колегією Євразійської економічної комісії зі співробітництва з питань торгівлі та технічного врегулювання надасть можливість поліпшити стан торговельно-економічних відносин між Україною та країнами-учасницями Митного союзу і Єдиного економічного простору.

У свою чергу, С.Наришкін зазначив, що в Росії уважно стежили за перебігом виборчої кампанії в Україні, оскільки це - "найважливіша подія цього року для вашої країни". Він також наголосив, що вибори відбулися демократичних шляхом.

В.Матвієнко зазначила, що спостерігачі не побачили серйозних порушень виборчого законодавства України.

Як відомо, В.Литвин 22-23 листопада бере участь у заходах МПА СНД у Санкт-Петербурзі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА