16:55 15.11.2012

Янукович вірить, що Україна проб'ється у світові лідери на ринку агропромислової продукції

1 хв читати

Україна має використати ситуацію на світовому ринку продовольства для того, щоб відігравати одну з провідних ролей на міжнародному ринку сільськогосподарської продукції, вважає президент України Віктор Янукович.

"З 1990 року обсяги світового імпорту основних видів продукції тваринництва подвоїлися. Сьогодні населення світу перевищує 7 мільярдів осіб, а до 2042 року воно зросте до 9 мільярдів ... Це історичний шанс для України, і ми маємо використовувати його, щоб зайняти своє місце на ринку продовольства", - сказав В.Янукович на урочистому зібранні з нагоди дня працівника сільського господарства.

Президент також наголосив, що за оцінками міжнародних експертів, Україна є однією з країн, які мають можливості для рішучого прориву в агропромисловому комплексі.

В.Янукович зазначив, що прогнозовані у найближчі 10 років обсяги аграрного сектора виробництва в Україні зростуть приблизно на 30%, але для цього необхідно сприяти конкурентоспроможності АПК та здійснити комплексні реформи в аграрному секторі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА