15:55 15.11.2012

Янукович пропонує підвищити плату за користування землею для розвитку сільських територій в Україні

1 хв читати
Янукович пропонує підвищити плату за користування землею для розвитку сільських територій в Україні

Президент України Віктор Янукович пропонує підвищити плату за користування землею для розвитку сільських територій в Україні пропонує вивчити можливість підвищення плати за користування землею для розвитку сільських територій.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", у своєму виступі з нагоди дня працівника сільського господарства В.Янукович зазначив, що "владі необхідно здійснювати рішучі кроки із просування на нові світові ринки" української агропромислової продукції, особливо зерна.

"З цією метою необхідно значно посилити активність України в роботі міжнародних організацій, які регулюють світові ринки сільськогосподарської продукції. Слід якомога ширше застосувати механізми заохочення соціальної відповідальності аграрного бізнесу, зокрема, доцільно було б вивчити можливість збільшення плати за користування землею, щоб розширити фінансові можливості місцевого самоврядування для розвитку сільських територій", - сказав він.

Крім того, В.Янукович зазначив, що поряд зі зміцненням фермерства, необхідно зробити все для розвитку нового кооперативного руху на селі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА