12:27 14.11.2012

Янукович виступає за укрупнення сільських шкіл

1 хв читати
Янукович виступає за укрупнення сільських шкіл

Укрупнення шкіл у сільській місцевості - один зі шляхів підвищення якості освіти, вважає президент України Віктор Янукович.

"Коли ми говоримо про реформу освіти і, знову ж таки, ми говоримо про село, малі міста... коли ми маємо невеликі школи, якою там буде освіта, коли там маленька кількість учнів? Безумовно, освіта буде низького рівня", - сказав В.Янукович на зустрічі зі студентськими лідерами в Києві в середу.

На думку глави держави, в таких маленьких школах неможливо створити умови для здобуття якісної освіти. "Тим самим ми обкрадаємо дітей, які живуть у цій місцевості", - наголосив президент.

"Який шлях? Укрупнювати школи і робити школи на високому рівні, які нічим не відрізнялися б від шкіл міських", - наголосив В.Янукович.

Президент також зазначив, що проблему забезпечення сіл шкільними автобусами практично вирішено. "Нині ми забезпечили майже всі школи шкільними автобусами", - резюмував глава держави.

При цьому В.Янукович зазначив, що аналогічна ситуація і в медичній сфері, коли замість маленьких необладнаних медичних закладів на селі створюються сучасні медцентри з якісним обслуговуванням в обласних або районних центрах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА