16:23 12.11.2012

Генпрокуратура хоче через суд повернути з незаконного володiння 28 га землi в Київськiй областi

1 хв читати

Генпрокуратура подала позов про визнання нечинним передання земельних дiлянок у межах Козинської селищної ради (Київська обл.) загальною площею 28 га вартiстю 9,4 млн грн.

Як повiдомляє вiддiл зв'язкiв iз засобами масової iнформацiї Генеральної прокуратури України в понедiлок, позов подав заступник генерального прокурора України в iнтересах Київської обласної державної адмiнiстрацiї, Державного агентства земельних ресурсiв України та Державної iнспекцiї сiльського господарства України.

У позовi йдеться про визнання нечинними 17 державних актiв на право власностi на земельнi дiлянки, 14 договорiв купiвлi-продажу, визнання за державою права власностi та витребування з незаконного володiння земельних дiлянок у межах Козинської селищної ради Обухiвського району загальною площею 28 га вартiстю 9,4 млн грн.

"Зазначенi земельнi дiлянки Обухiвська районна державна адмiнiстрацiя незаконно надала у власнiсть громадянам за рахунок земель лiсогосподарського призначення, а також земель водного фонду, якi, за чинним законодавством, не можуть передаватись у приватну власнiсть", - наголошується в повiдомленнi прокуратури.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА