13:37 31.10.2012

Більшість скарг про підкуп виборців не підтверджується - Генпрокуратура

1 хв читати
Більшість скарг про підкуп виборців не підтверджується - Генпрокуратура

Із 94 розглянутих органами прокуратури звернень, що стосуються перешкоджання громадянам здійсненню виборчого права на парламентських виборах, зокрема і шляхом підкупу виборців, лише в п’яти випадках виявилися порушення, наголошують у Генеральній прокуратурі.

Як повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України в середу, за всіма п'ятьма випадками порушено кримінальні справи.

При цьому в трьох кримінальних справах (АР Крим, Луганська область) досудове слідство було завершено в стислі терміни. Кримінальні справи з обвинувальними висновками вже направлено до суду для розгляду по суті.

"Нині завершується перевірка ще 18 заяв і повідомлень цієї категорії. За їх результатами буде ухвалено рішення згідно із законом. Решта звернень за результатами виїзду на місце правоохоронців, перевірок та відбирання свідчень - не підтвердилася", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

У прес-службі Генпрокуратури також зазначили, що від Центральної виборчої комісії надійшло 16 звернень про підкуп виборців, проте за результатами перевірки в 12 випадках аргументи не підтвердилися, ще чотири звернення перевіряють.

У відомстві наголосили, що органи прокуратури проводили перевірки, незважаючи на те, що в окремих зверненнях не було наведено жодних даних щодо місця та учасників подій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помічник держсекретаря США не виключив призупинення фінансової допомоги Грузії

Страхування від воєнних ризиків пропонують до 50 страхових компаній України

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 20 людей, серед них 3 дітей

Генштаб ЗС України: Ситуація на фронті залишається складною, армія РФ активізувалася на краматорському напрямку, зберігаючи тиск на покровському

Блінкен: Найближчі тижні й місяці потребуватимуть багато чого від українців, але я приїхав в Україну з посланням, що ви не самі

Нам потрібне помітне прискорення постачання - Зеленський про постачання іноземної військової допомоги

Ситуація на Харківщині контрольована

За тиждень у Брюсселі розпочнеться черговий етап переговорного процесу Україна-ЄС у сфері довкілля

У районі Очеретиного на деяких ділянках було проведено зміну позицій Сил оборони України у зв'язку з інтенсивним вогневим впливом противника - ОСУВ "Хортиця"

Правоохоронці передали до суду справу сина екснардепа від "ОПЗЖ", обвинуваченого в організації замовного вбивства

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА