11:47 27.02.2024

Енергетики під'єднали за резервною схемою водоканал у Нікополі та частково повернули світло в Херсоні після обстрілів РФ - Міненерго

1 хв читати
Енергетики під'єднали за резервною схемою водоканал у Нікополі та частково повернули світло в Херсоні після обстрілів РФ - Міненерго

Енергетики частково під'єднали до мережі водоканал у Нікополі Дніпропетровської області за резервною схемою, роботу якого було порушено через вимкнення підстанції внаслідок бойових дій, повідомило Міністерство енергетики у вівторок.

В оновленому зведенні в телеграм-каналі відомство зазначило, що також частково вдалося відновити електропостачання побутовим споживачам у Херсоні, 9,3 тис. яких знову залишилися без світла через вимкнення ПЛ-150 кВ унаслідок бойових дій.

Цієї ночі обстрілів зазнали також три населені пункти в Харківській області, де триває огляд пошкоджень. Окрім того знеструмлено 10,2 тис. споживачів у Донецькій області.

Унаслідок падіння уламків російського БПЛА пошкоджено повітряну лінію електропередачі в Полтавській області, внаслідок чого залишилися без світла 212 споживачів в одному з районів.

Унаслідок артилерійських обстрілів за добу знеструмлені понад 3,7 тис. споживачів у восьми населених пунктах Сумської області.

Загалом в енергосистемі дефіциту немає, зазначило Міненерго. У короткостроковий ремонт виведено два блоки ТЕС. У резерві 17 енергоблоків і два корпуси ТЕС, які будуть задіяні в разі потреби.

Зазначено також, що протягом березня прогнозують збільшення припливу води на Дніпровському каскаді, що дасть змогу збільшити вироблення електроенергії гідрогенерацією.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА