13:52 10.05.2023

"PepsiCo Україна" відновила виробництво напоїв у Миколаївській області та соків "Сандора" в Київській області

2 хв читати
"PepsiCo Україна" відновила виробництво напоїв у Миколаївській області та соків "Сандора" в Київській області

"PepsiCo Україна" з березня цього року відновила випуск соків під брендами "Сандора" і "Садочок" на базі своїх виробничих потужностей у місті Вишневе Київської області, а також запустила виробництво напоїв у Миколаївській області, повідомила "Інтерфакс-Україна" керівник відділу корпоративних комунікацій Аліна Матківська.

"Протягом шести місяців ми здійснювали перенесення чотирьох виробничих ліній на виробничий комплекс у Вишневому і поступово відновлюємо асортимент за портфелем, який був у компанії до припинення виробництва в Україні", - сказала вона.

За інформацією керівника відділу корпоративних комунікацій, українським споживачам знову доступний вироблений в Україні 100-відсотковий апельсиновий сік "Сандора". Також відновлено виробництво соків, які за довоєнних часів були в десятці найкращих і лідирували на українському ринку. Матківська уточнила, що йдеться, зокрема, про соки, які випускають під брендом "Сандора" - вишня, томат, мультивітамін, гранат, і під брендом "Садочок" - яблуко-виноград, мультивітамін, мультифрукт, томат.

Вона додала, що поступово відновлюється випуск й інших соків із товарної лінійки, таких як, наприклад, сицилійський апельсин або лимон.

За інформацією представника компанії, "PepsiCo Україна" також відновила виробництво напоїв на виробничому комплексі в Миколаївській області.

"Поступово ми рухаємося до розширення асортименту, відповідно до того, який був до припинення виробництва в Україні", - резюмувала Матківська, не уточнивши, які конкретно напої зараз випускаються в Миколаївській області.

В Україні PepsiCo належать три підприємства: два виробничі комплекси в Миколаївській області, на яких компанія виготовляє снеки та напої, і молокопереробний завод у Київській області, де виробляють молочну продукцію та дитяче харчування.

Найбільшими брендами компанії в Україні є "Сандора", "Садочок", "Сандорик", Pepsi, 7UP, Mirinda, "Слов'яночка", "Агуша", Lipton Ice Tea, "Єсентуки", "Аква мінерале", Lay's і "ХрусTeam".

Влада Миколаївської області вказувала, що цього року "PepsiCo Україна" активно займається відновленням роботи двох підприємств, розташованих під Миколаєвом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА