13:43 20.04.2023

РГК вийшла на ринок інжинірингових послуг у Польщі

2 хв читати
РГК вийшла на ринок інжинірингових послуг у Польщі

"Регіональна газова компанія" (РГК) вийшла на ринок інжинірингових послуг у Польщі, повідомляється у пресрелізі компанії у четвер із посиланням на відповідну заяву РГК на міжнародній газовій виставці Expo-Gas у польському місті Кельце.

"Польща наразі газифікує економіку. РГК готова допомогти інжиніринговими послугами, газорегулювальним обладнанням та лічильниками власного виробництва", – йдеться у документі.

Компанія представила на виставці Expo-Gas сучасне газорегулювальне обладнання, лічильники газу для промислових та побутових споживачів, зокрема smart-лічильники.

Вперше на виставці буде представлено мобільну лабораторію виробництва американської Heath Сonsultants Inc., офіційним дистриб'ютором якої на території Польщі, Молдови, Румунії, Угорщини та Словаччини виступає РГК.

"Компанія готова запропонувати польським замовникам інжинірингові послуги та рішення "під ключ". Для цього газорозподільні компанії, що працюють під брендом РГК, атестують для роботи на європейських ринках своїх працівників", – зазначили у РГК.

Українські фахівці готові проєктувати та будувати мережі, а також підключати споживачів, доповнили у компанії.

Також РГК розглядає експорт до ЄС газового обладнання українського виробництва – зокрема, шафові газорегуляторні пункти (ШГРП) та лічильники, які вже сертифіковані за стандартами ISO. Їхня сертифікація у низці європейських країн на відповідність місцевим вимогам вже близька до завершення.

"Польща реалізує одну з наймасштабніших інвестиційних програм у газову інфраструктуру в Європі… Вирішальним у цьому проєкті є оперативність та економне використання інвестиційних ресурсів. Ми готові поділитися своїм досвідом, здобутим і за рік війни", – сказав генеральний директор РГК Олексій Тютюнник, слова якого процитовано у пресрелізі.

За його словами, фахівці газорозподільних компаній, що працюють під брендом РГК, здатні в рекордні терміни відновлювати інфраструктуру, незважаючи на брак персоналу, розірвані логістичні ланцюги та обмеженість фінансових ресурсів.

РГК заснована у 2010 році та є лідером у розробці інноваційних та комплексних рішень для газорозподільної галузі. Компанія об'єднує 20 операторів ГРС, які працюють у 16 регіонах України та обслуговують 250 тис. км газорозподільних мереж та 47 тис. газорегулювальних пунктів, а також забезпечують розподіл газу для 8 млн клієнтів.

RGC Production у 2022 році виробила на трьох сучасних заводах 1222 ШГРП та 266 вузлів обліку газу, а в метрологічних центрах RGC Metering було зроблено близько 100 тисяч лічильників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Доходи загального фонду держбюджету у квітні знизилися до 153,6 млрд грн

НБУ у вівторок зміцнив курс гривні на 15 коп.

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА