14:52 15.04.2022

Зеленський провів нараду щодо економіки воєнного часу

1 хв читати
Зеленський провів нараду щодо економіки воєнного часу

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з питань економіки воєнного стану, повідомляє пресслужба Офісу президента.

"Обговорили із членами Кабміну повернення бізнесу до роботи, макроекономічну стабільність, державні видатки та інші важливі питання. Українська економіка працює, попри війну", - йдеться у повідомленні.

Учасники обговорили повернення до роботи в країні. Зокрема, було відзначено відновлення роботи важкої промисловості, металургії та машинобудування.

Окрему увагу на нараді було приділено питанням макроекономічної стабільності та інфляції. Президент заслухав звіти чиновників щодо актуальних питань діяльності відповідних міністерств.

Йшлося також про завершення роботи над першою частиною анкети-опитувальника для набуття Україною статусу кандидата на членство у Європейському Союзі. Опитувальник президенту Зеленському передала 8 квітня у Києві президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

На порядку денному були питання надходження гуманітарної допомоги, стану державних видатків, функціонування енергосистеми України та завершення проходження осінньо-зимового опалювального періоду, роботи "Укрзалізниці", посівної кампанії та екологічної політики в умовах воєнного стану.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА