00:44 26.02.2022

Кабмін встановив військовослужбовцям надбавку за службу в Силах спецоперацій ЗС України

2 хв читати
Кабмін встановив військовослужбовцям надбавку за службу в Силах спецоперацій ЗС України

Кабінет міністрів установив військовослужбовцям щомісячну надбавку за службу у Силах спеціальних операцій Збройних сил України.

Зокрема, згідно з постановою №159 від 25 лютого, уряд встановив надбавку за службу в Силах спеціальних операцій Збройних сил у розмірі 100% від розміру п'ятиразового прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року.

На цю надбавку можуть претендувати військовослужбовці (крім військовослужбовців термінової військової служби), які займають посади інструкторів та посади в основних підрозділах (згідно зі штатом) центрів спеціального призначення (центрів спеціальних операцій) та навчально-тренувальних центрів, а також військовослужбовці, що несуть бойову службу у районі військового конфлікту, проведення антитерористичної операції або здійснення заходів щодо гаранування національної безпеки та оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (за час виконання таких завдань).

Надбавку в 80% розміру п'ятиразового прожиткового мінімуму для працездатних осіб отримуватимуть військовослужбовці (крім військовослужбовців строкової військової служби), які обіймають посади в командуванні Сил спеціальних операцій ЗСУ, в управліннях (відповідно до штату) центрів спеціального призначення (центрів спеціальних операцій) та навчально-тренувальних центрів.

Надбавку в 70% розміру п'ятикратного прожиткового мінімуму для працездатних осіб отримають військовослужбовці (крім військовослужбовців строкової військової служби), які займають посади в підрозділах забезпечення (згідно з штатом) центрів спеціального призначення (центрів спеціальних операцій) та навчально-тренувальних центрів, а також в управління підрозділах (відповідно до штату) спеціальних центрів.

Надбавку в 50% розміру п'ятиразового прожиткового мінімуму для працездатних осіб отримають інші військовослужбовці Сил спеціальних операцій ЗСУ (крім військовослужбовців строкової військової служби).

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Держенергонагляду допускає доцільність підвищення тарифів на е/е у 2024 р. з метою відновлення енергооб'єктів

Шмигаль: У квітні Україна вийшла на обсяги експорту, співставні з довоєнними місяцями

Група "Нафтогаз" у 2023 р. отримала 23,1 млрд грн чистого прибутку проти 79,1 млрд грн збитку у 2022 р.

"Укренерго" фіксує зростання споживання е/е через похолодання

Фонд енергоефективності запускає програму "ГрінДІМ" для ОСББ та ЖБК

Енергетики повернули світло майже всім споживачам Сумщини, знеструмленим після ударів РФ по енергооб'єктах у понеділок - Міненерго

"Укрнафта" й АРМА звернулися до АМКУ по дозвіл на концентрацію для управління активами групи "Татнефть"

"Аврора" стане першим орендарем М10 Lviv Industrial Park

НБУ в понеділок зміцнив курс гривні на 4 коп.

Зниження облікової ставки до 11,5-12% до кінця 2024 р. допускають чотири члени КМП, ще сім очікують 13% - НБУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА