12:46 03.06.2020

"Укрпошта" відзначає зростання обсягів замовлень українців з AliExpress від початку року на 74%

2 хв читати
"Укрпошта" відзначає зростання обсягів замовлень українців з AliExpress від початку року на 74%

Логістичний оператор "Цяйняо", що належить Alibaba Group, від початку 2020 року відправив українським покупцям AliExpress близько 665 тис. км посилок, що на 74% більше, ніж було у 2019 році, повідомила прес-служба АТ "Укрпошта" в середу.

"У перші два тижні карантину ми спостерігали стрімке скорочення замовлень, а вже у квітні обсяги замовлень розпочали відновлення і на сьогодні відновилися практично до рівнів 2019 року, адже клієнти переконуються, що шопінг за кордоном залишається надійним. Загалом у світі було скасовано 95% всіх пасажирських рейсів, якими транспортується і пошта. Але нам з партнерами вдалося швидко запустити альтернативні рішення вантажного авіасполучення, щоб витримати терміни доставки", - наводить прес-служба слова заступника генерального директора "Укрпошти" Олександра Перцовського.

"Укрпошта" зазначила, що середній термін доставки посилок у країну скоротився і становив близько 30 днів, чому посприяв запуск прямих вантажних рейсів "Цяйняо" із замовленнями AliExpress до європейських хабів із доставкою на склади "Укрпошти" у Львові. Зокрема, налагоджено доставку з Китаю в Амстердам, а звідти вантажівками у Львів, інший канал - із Китаю до Риги і далі чартером до Києва.

Найпопулярнішими категоріями товарів в українців, за даними компанії, залишаються електроніка, одяг, асортимент для дому і саду, а також дитячі товари і товари для краси та здоров'я.

"Укрпошта" обслуговує такі канали доставки з Aliexpress: AliExpress Saver Shipping, Cainiao Super Economy, Singapore post, ePacket, China Post.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА