12:28 24.07.2018

Tetra Tech виграло контракт USAID на $85 млн на підвищення енергобезпеки України

2 хв читати
Tetra Tech виграло контракт USAID на $85 млн на підвищення енергобезпеки України

Великий світовий постачальник консалтингових та інженерних послуг Tetra Tech, Inc. (NASDAQ: TTEK) оголосив про отримання контракту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на $85 млн для підвищення енергетичної безпеки в Україні.

"Tetra Tech забезпечить технічні послуги для підтримки інвестицій в енергетику в приватному секторі, збільшення генерації з відновлюваних джерел енергії (ВДЕ), надійної та доступної енергії для всіх українців", - ідеться в повідомленні американської компанії.

Tetra Tech уточнює, що конкретні завдання передбачають розробку моделей енергетичного ринку для створення конкуренції, завершення попередніх техніко-економічних оцінок ВДЕ і розробки креативних механізмів фінансового стимулювання для сприяння приватним інвестиціям у ВДЕ.

Передбачається, що Tetra Tech також співпрацюватиме з місцевими організаціями в реалізації програми з розвитку інституційного потенціалу України, заохочення відповідальності за результати та забезпечення стійкості реформ.

Компанія нагадує, що п'ятирічна програма USAID щодо підвищення енергетичної безпеки України за допомогою програми конкурентних енергетичних ринків спрямована на поліпшення нормативно-правової бази в енергетичному секторі, підвищення стійкості енергопостачань у країні.

Tetra Tech зі штаб-квартирою в Пасадені (Каліфорнія, США) надає консалтингові та інженерні послуги глобальним комерційним і державним клієнтам у сфері водопостачання, навколишнього середовища, інфраструктури, управління ресурсами, енергетики та міжнародного розвитку. В компанії - близько 17 тис. працівників. Її виручка у 2017 фінансовому році становила $2,8 млрд.

Tetra Tech у 2018 році вже отримала контракти USAID на $22 млн у Мадагаскарі та $32 млн в Уганді, а в 2017-му - на $57 млн у Пакистані.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ у середу послабив курс гривні на 9 коп.

Велика Британія збільшить свій внесок у Фонд підтримки енергетики на £20 млн

Україна увійде наступного опалювального сезону з запасами в ПСГ не менше 13 млрд куб. м – голова Нафтогазу

Шмигаль доручив затвердити графіки ремонтів енергооб'єктів і кроки щодо посилення їх захисту до початку опалювального сезону 2024/25 років

США виділять понад $190 млн на підтримку енергосектору України протягом п'яти років

Рада викликала керівника БЕБ

"Укренерго" обмежить промспоживачів і бізнес із 18:00 до 23:00, не виключає можливості аварійних відключень населення

Енергетики повернули світло понад 50 тис. абонентам, відключеним унаслідок повітряної атаки РФ уранці середи - Міненерго

Кабмін створив штаб підготовки до опалювального сезону

Кабмін змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: Хто зможе не платити

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА