14:36 06.02.2023

"Київстар" забезпечив резервними джерелами живлення 50 фірмових магазинів

1 хв читати
"Київстар" забезпечив резервними джерелами живлення 50 фірмових магазинів

Найбільший в Україні мобільний оператор "Київстар" разом із партнерами встановив генератори у 50 фірмових магазинах, найближчими місяцями кількість автономних магазинів досягне 100, повідомили у пресслужбі оператора.

"На сьогоднішній день компанія вже інвестувала понад 350 млн грн у забезпечення мережі базових станцій потужними акумуляторними батареями, а також стаціонарними та мобільними дизельними генераторами. Понад 5,5 млн грн було виділено на компенсацію нашим партнерам придбання генераторів у магазини, щоб забезпечити нашим клієнтам постійний доступ до послуг", - цитує пресслужба слова начальника департаменту роздрібних каналів продажу "Київстар" Михайла Миколюка.

Як повідомлялося, раніше "Київстар" інвестував понад 50 млн грн у закупівлю джерел безперебійного харчування для підтримки роботи послуги "Домашній інтернет", щоб 10 тис. будинків та 90 тис абонентів залишалися на зв'язку навіть під час відключення електроенергії.

Акціонер "Київстар" – міжнародна група VEON, що має головний офіс у Нідерландах. Акції групи перебувають в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА