21:41 30.05.2022

У Херсонській області зник мобільний зв'язок

1 хв читати
У Херсонській області зник мобільний зв'язок

У Херсоні та Херсонській області у понеділок увечері знову зник мобільний зв'язок, повідомляє "Суспільне" з посиланням на голову Херсонської обласної військової адміністрації Геннадія Лагуту.

Як повідомляє "Суспільне", у регіоні також частково не працює домашній інтернет.

"Орки відключили! Працює тільки провайдер Скайнет через Крим!", - цитує "Суспільне" слова Лагути.

При цьому радник голови ОВА Сергій Хлань розповів журналістам видання, що зв'язок у регіоні зникає вже третю добу і російські окупанти постійно обвинувачують ЗСУ в тому, що це нібито відбувається з їхньої вини.

"Але це все відбувається не так. І якщо говорити про зникнення зв'язку, треба дивитися, що одночасно з цим окупант запроваджує російського оператора з кодом +7 і починає роздавати мобільні карти", - наголосив Хлань.

Він також назвав "брехливою пропагандою" заяви т.зв. "заступника голови" окупаційної адміністрації Херсонської області Кирила Стремоусова, який раніше обвинуватив українських військових у виникненні проблем зі зв'язком у регіоні.

"Це точно не на користь Збройних сил України, не на користь України блокувати. Навпаки, робиться все, щоб посилити сигнал, посилити інтернет, щоб забезпечити спілкування наших людей та доступ до об'єктивних новин. Усі обвинувачення окупанта – брехлива пропаганда. За ситуацією на сьогодні поки немає достовірної інформації. Але окупант свідомо блокує український зв'язок та інтернет", - підсумував радник голови Херсонської ОВА.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА